Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 11:27

Εγκρίθηκε η κατασκευή του 5αστερου «Garden Plaza» στην Ελούντα!

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης η κατασκευή νέας ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή της Ελούντας.


Πρόκειται για το ξενοδοχείο «Garden Plaza», πέντε αστέρων και δυναμικότητας 800 περίπου κλινών που συμπεριλαμβάνει κι ένα συνεδριακό κέντρο δυναμικότητας 400 ατόμων και το οποίο ενέκριναν τα μέλη της Επιτροπής ομόφωνα καθώς έκριναν πως θα συμβάλει στην περαιτέρω αναβάθμιση του ποιοτικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής και ευρύτερα της Κρήτης. Με θετική γνωμοδότηση τα μέλη ενέκριναν επίσης, την επέκταση και την περιβαλλοντική αδειοδότηση δύο υφιστάμενων ξενοδοχειακών μονάδων που βρίσκονται σε Χερσόνησο (Κάτω Γούβες) και Ελούντα.
Επίσης, η Επιτροπή Περιβάλλοντος ενέκρινε τη βελτίωση τμήματος στη νότια πλευρά του οδικού άξονα Βρύσες-Ασκύφου-Χώρα Σφακίων μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων και ουσιαστικά το έργο αυτό θα διαπλατύνει το μοναδικό τμήμα του υφιστάμενου άξονα που δεν είχε δεχθεί καμία βελτιωτική παρέμβαση μέχρι σήμερα, αυξάνοντας σημαντικά την οδική ασφάλεια στη κυκλοφορία των οχημάτων από και προς το Φαράγγι της Σαμαριάς ιδιαίτερα τους Καλοκαιρινούς μήνες όπου υπάρχει αυξημένη κίνηση.
Τέλος η αρμόδια Επιτροπή ενέκρινε την αδειοδότηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE και της VODAFONE στις περιοχές Λιθίνων Σητείας και Ζενίων Αγ. Νικολάου αντίστοιχα, όπως επίσης την κατασκευή σταθμού επίγειας ψηφιακής εκπομπής της εταιρείας DIGEA στη περιοχή Μυλοποτάμου.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα