Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 15:20

"Σχολείο Τουρισμού OnTour": Επόμενος σταθμός η Σκιάθος

Μετά τις πρώτες διοργανώσεις του «Σχολείου Τουρισμού OnTour», που πραγματοποιήθηκαν στον Πόρο και τον Όλυμπο σειρά έχει η Σκιάθος.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους επαγγελματίες των νησιών θα ξεκινήσουν από την Σκιάθο, τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Μαΐου στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Σκιάθου στο Μπούρτζι, μετά από πρωτοβουλία της ένωσης ξενοδόχων, η οποία θα αποτελέσει την έδρα εκπαίδευσης για τα νησιά των Σποράδων και της ευρύτερης περιοχής.
Το «Σχολείο Τουρισμού OnTour», θα προσφέρει μέσω των έμπειρων εισηγητών του, τόσο τη θεωρητική όσο και την πρακτική εμπειρία στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες και μη, του τουριστικού κλάδου. Ο αρχικός σχεδιασμός είναι η ανάπτυξη των τουριστικών θεμάτων, πάνω στις σύγχρονες απαιτήσεις της τουριστικής βιομηχανίας.
Στα σεμινάρια θα συμμετάσχουν πάνω από 80 επαγγελματίες της Σκιάθου και των Σποράδων, ενώ η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι δωρεάν και πιστοποιείται από το Διεθνές Ελληνικό Πανεπιστήμιο με έδρα την Θεσσαλονίκη. Το "Σχολείο Τουρισμού OnTour" Β. Σποράδων –Σκιάθου, τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Σκιάθου, ενώ Εθνικοί Υποστηρικτές είναι η Aegean, η Effect Communication, και η Ε-Survey.

Θα ακολουθήσει Σχολείο Τουρισμού on tour στη Χίο, στις 15 και στις 16 Μαΐου, με τη συμμετοχή 100 εκπαιδευόμενων.
Αξίζει να σημειωθεί πως το "Σχολείο Τουρισμού OnTour" είναι μία νέα εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας και του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ.

Στόχος του είναι να ταξιδέψει σε όσο περισσότερες γωνιές της Ελλάδας και να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Η μεγαλύτερη φιλοδοξία του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία των τόπων που θα επισκέπτεται, τους πολίτες, τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες του. Με αυτό τον τρόπο αποσκοπεί να ενισχύσει τη δυναμική της, τις τοπικές συνέργειες και να αναδείξει την αξία του εθελοντισμού και του συναγωνισμού, μέσα από το πρίσμα της ενημέρωσης και της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα