Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 12:57

Η Αλόννησος στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας στο Άμστερνταμ

Παρούσα δήλωσε η Αλόννησος στο πρωτοποριακό «Food Euphoria Festival» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Μαρτίου με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Κάτων Χωρών.

Στο επιτυχημένο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας που φιλοξενήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Q Factory σε κεντρικό σημείο του Άμστερνταμ, εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες που πήραν «γεύση από Ελλάδα», μέσα από τοπικά προϊόντα, παραδοσιακά εδέσματα, τουριστικούς προορισμούς και επιλεγμένες επιχειρήσεις. Συνεχίζοντας τις στοχευμένες δράσεις προβολής στη ολλανδική αγορά, ο δήμος Αλοννήσου σε συνεννόηση με την εταιρία Marketing Remake, υποστήριξε την εκδήλωση, παρέχοντας φιλοξενία σε νικητές διαγωνισμού που διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια της γευστικής και ανοιξιάτικης γιορτής και γοήτευσε το ταξιδιωτικό κοινό με φωτογραφικό υλικό από πανέμορφες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά.
«Επιλέγουμε από μία δέσμη ενεργειών προβολής, προκειμένου να επικοινωνήσουμε με το επιθυμητό ταξιδιωτικό κοινό, μέσω διαφορετικών διαύλων. Με εφόδια νέα και καθιερωμένα προϊόντα του προορισμού όπως οι δραστηριότητες και η γαστρονομία, προχωράμε δυναμικά με στόχο την προβολή της Αλοννήσου σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να συντηρήσουμε το μερίδιο μας και επιπλέον να διευρύνουμε τις αγορές- στόχους μας», δήλωσε ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης που σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του τόπου και την Επιτροπή Τουρισμού διερευνούν και προγραμματίζουν δράσεις για τους επόμενους μήνες.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα