Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 12:56

Συναυλία Νταλάρα στη Μόσχα για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας

Η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα με μεγάλη επιτυχία, αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της Ελλάδας για τον εορτασμό του Έτους Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας.

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στην αίθουσα συναυλιών του Πατριαρχικού Ναού του Σωτήρος και ο γνωστός τραγουδιστής εντυπωσίασε το κοινό περίπου 1500 ατόμων.

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά χαιρέτισε την εκδήλωση και τόνισε ότι ξεκίνησε το Έτος Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας, μία μεγάλη γιορτή και για τις δύο χώρες που σηματοδοτεί την έναρξη μίας σειράς κορυφαίων εορταστικών εκδηλώσεων και κοινών δράσεων.

Συμμετείχαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Ρωσίας, μέλη των διπλωματικών αποστολών ξένων χωρών, κυβερνήτες, περιφερειάρχες, εκπρόσωποι 16 πόλεων της Ρωσίας, επικεφαλής φορέων και οργανισμών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ελλάδας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος, παράγοντες της οικονομικής και τουριστικής βιομηχανίας, ηγετικά στελέχη ρωσικών ταξιδιωτικών ομίλων και τουριστικών γραφείων, ομογενείς και φιλέλληνες, καθώς και Ρώσοι δημοσιογράφοι και ανταποκριτές ξένου τύπου.

Η συναυλία έλαβε εκτεταμένη δημοσιότητα και εγκωμιαστικά σχόλια στον τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ και ένας από τους πλέον καταξιωμένους Ρώσους κριτικούς, ο κ. Βαντίμ Πονομαριόφ, περιέγραψε την συναυλία ως «εμφάνιση ενός μεγάλου μετρ, μια πράξη υψηλής τέχνης», εκφράζοντας την ευχή να προκύψουν σύντομα στη Ρωσία και νέες αντίστοιχες συνεργασίες.

Σε εκδήλωση που ακολούθησε στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Μόσχα για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας, ο κ. Νταλάρας ευχαρίστησε το υπουργείου Τουρισμού και τον ΕΟΤ για την πρωτοβουλία και την υποστήριξη της διοργάνωσης και ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Τον Έλληνα καλλιτέχνη συνεχάρη για την εξαιρετική του ερμηνεία και η υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδια για τον τουρισμό Alla Manilova που παρέστη στην εκδήλωση της πρεσβείας, ενώ οι εκπρόσωποι του τουρισμού της Ρωσίας εξήραν τη συμβολή υψηλού επιπέδου διοργανώσεων για την ανάδειξη της πολιτιστικής παράδοσης και του σύγχρονου πολιτισμού της Ελλάδας στην Ρωσία και το ρωσικό κοινό.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα