Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 11:19

Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού της Κρήτης προβλήθηκαν στο Μόναχο

Με στόχο την ανάδειξη της Κρήτης ως ιδανικό τόπο διακοπών και εναλλακτικού τουρισμού όπως αγροτουρισμός, ποδηλασία, οδοιπορικές διαδρομές, καταδύσεις και θαλάσσια σπορ, η περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην τουριστική έκθεση του Μονάχου F.RE.E.

Η F.RE.E, που γιόρτασε την 10η επέτειό της, είναι-όπως αναφέρθηκε- η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού και αναψυχής στη Βαυαρία και την επισκέφτηκαν 135.000 Γερμανοί, αλλά και ενδιαφερόμενοι από τις γειτονικές χώρες.

Στις πέντε ημέρες λειτουργίας της, το περίπτερο της περιφέρειας Κρήτης με επικεφαλής την περιφερειακή σύμβουλο Όλγα Λεβάκη, τράβηξε το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών. Μάλιστα ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς ήταν «επαναλαμβανόμενοι» επισκέπτες της Κρήτης για πολλά χρόνια, και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την επιθυμία τους να επισκεφθούν και πάλι το νησί για διακοπές.

Η έκθεση F.RE.E. πέρα από τους εκθέτες – προορισμούς από όλο τον κόσμο, φιλοξένησε στα hall της, εκθέτες με τροχόσπιτα, τροχοβίλες, ποδήλατα, εξοπλισμούς κάμπινγκ και γενικότερα δραστηριοτήτων φύσης-περιβάλλοντος. Οι πολυάριθμοι επισκέπτες ζητούσαν ενημέρωση για εναλλακτικές μορφές διακοπών στην Κρήτη, κυρίως στη φύση και το βουνό, την ενδοχώρα, όπως επίσης για τις δυνατότητες που προσφέρονται για χειμερινό τουρισμό καθώς οι Γερμανοί λαμβάνουν πολυήμερη άδεια και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Από τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού ενδιαφέρον υπήρξε κυρίως για αγροτουρισμό, ποδηλασία, οδοιπορικές διαδρομές, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα και wind surfing.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα