Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 14:34

Άνοιγμα της Θεσσαλίας στην τουριστική αγορά του Ισραήλ

Οι θεσσαλικοί τουριστικοί προορισμοί προβλήθηκαν στο Ισραήλ με την περιφέρεια Θεσσαλίας να συμμετέχει στην 24η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού International Mediterranean Tourism Market 2018.

Η έκθεση τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, το Τελ Αβίβ, το διάστημα 6 και 7 Φεβρουαρίου αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της ανατολικής Μεσογείου και το σημαντικότερο γεγονός για την  τουριστική βιομηχανία του Ισραήλ.

Η τουριστική αγορά του Ισραήλ είναι μια νέα, δυναμική και πολλά υποσχόμενη τουριστική αγορά, ενώ οι απευθείας αεροπορικές συνδέσεις του Τελ Αβίβ με τα αεροδρόμια Σκιάθου και Νέας Αγχιάλου κάνουν εύκολη την πρόσβαση στην περιοχή σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Πρόκειται για την αεροπορική σύνδεση των αεροδρομίων Σκιάθου και Τελ Αβίβ μέσω απευθείας πτήσεων charter της Tus Airways και του τουριστικού πράκτορα Issta οι οποίες προβλέπεται να ξεκινήσουν στις 8 Ιουνίου και να διαρκέσουν έως τις αρχές Οκτωβρίου συνδέοντας τους δύο προορισμούς με δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα και την αεροπορική σύνδεση Νέας Αγχιάλου με Τελ Αβίβ με επίσης δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα για το χρονικό διάστημα από 16/07/18 έως τις 01/10/18 μέσω μισθωμένων πτήσεων της Tus Airways και του τουριστικού πράκτορα Easy Travel.

Η αποστολή της Θεσσαλίας πλαισιώνονταν από επαγγελματίες οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις επαγγελματικές τους συναντήσεις και να συνάψουν νέες συμφωνίες.

Επίσης στη διοργάνωση συμμετείχε με δικό του περίπτερο ο δήμος Σκιάθου και σε κοινό περίπτερο οι δήμοι Βόλου, Ζαγοράς - Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου και η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Το περίπτερο της περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκαν ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ Κωνσταντίνος Τσέγος, ο Έλληνας πρόξενος στην Χάιφα Κωνσταντίνος Ζηνόβιος και ο υπεύθυνος του Γραφείου του ΕΟΤ στο Ισραήλ Χαρίλαος Καλπίδης με τον οποίο και συζητήθηκαν δράσεις περαιτέρω προβολής της Θεσσαλίας στην τουριστική αγορά του Ισραήλ, μέσω διοργάνωσης road show και ταξιδιού φιλοξενίας δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό η στοχευμένη προβολή των θεσσαλικών τουριστικών πόρων και προορισμών θα συνεχιστεί εντατικά το επόμενο διάστημα.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα