Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 11:47

Ανακήρυξη της Καρπάθου ως τιμώμενου προορισμού σε διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βέλγιο

Την τιμητική της είχε η Κάρπαθος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βελγίου «Salon Des Vacances».

Στην καθιερωμένη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από την 1η έως τις 4 Φεβρουαρίου, ο Δήμος Κάρπαθου ανακηρύχθηκε Τιμώμενος Προορισμός, ενώ ξεκίνησε η προετοιμασία απευθείας αεροπορικών συνδέσεων.

Σε κλίμα αισιοδοξίας μετά το ρεκόρ δεκαετίας που σημείωσε η Ελλάδα με 509.000 αφίξεις Βέλγων Τουριστών το 2017 και με την ενεργό παρουσία της ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού, ο προορισμός αναδείχθηκε μέσα από την ειδική εκδήλωση που οργανώθηκε με φροντίδα της διευθύντριας Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών Ελένης Σκαρβέλη.

Την εκδήλωση, που παρακολούθησε πλήθος επισήμων και κορυφαίων εκπροσώπων φορέων όπως ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γεώργιος Τζιάλλας, η πρέσβυς της Ελλάδας στο Βέλγιο Ελευθερία Γαλαθιανάκη και ο σύμβουλος Επικοινωνίας στην Πρεσβεία της Ελλάδας Παναγιώτης Αγραφιώτης, χαιρέτισε η υπουργός Τουρισμού  Έλενα Κουντουρά ενώ την «σκυτάλη έλαβαν» ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου Μιχάλης Λυτός που προλόγισε και η κ. Φωτεινή Φράγκου, μέλος της Επιτροπής που παρουσίασε το πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν του προορισμού, δίνοντας βαρύτητα σε νέα εξειδικευμένα τουριστικά προϊόντα όπως το δίκτυο μονοπατιών. Η τριμελής αντιπροσωπία του δήμου Καρπάθου, που απαρτιζόταν από τον κ. Λυτό, την κ. Φράγκου και τον κ. Μιχάλη Ρείση, μέλος της Επιτροπής Τουρισμού, εξυπηρέτησε τους επισκέπτες του περιπτέρου, πρόσφερε τοπικά γλυκά και είχε την ευκαιρία να συναντήσει εκπροσώπους έγκριτων ΜΜΕ, ταξιδιωτικών οργανισμών και διεθνών φορέων, προκειμένου να σχεδιάσει τα επόμενα βήματα προσέγγισης της υποσχόμενης βελγικής αγοράς .

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα