Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 20:29

Costa Navarino και ΤΕΜΕΣ ανάμεσα στους νικητές των Tourism Awards 2020

Ανακοινώθηκαν εχθές τα αποτελέσματα των Tourism Awards 2020 και μεταξύ των νικητών αναδείχθηκαν και μεσσηνιακές επιχειρήσεις και φορείς. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους νικητές των βραβείων είναι η ΤΕΜΕΣ για τις νέες επενδύσεις στην Costa Navarino καθώς και το ξενοδοχείο Navarino Dunes της Costa Navarino, όπως και το Navarino Challenge των Active Media Group και Costa Navarino. 

Αναλυτικά, τα 14 υπέρλαμπρα Platinum των Tourism Awards 2020 είναι:

Την υψηλότερη βαθμολογία σε κάθε μία από τις 14 επιμέρους ενότητες των βραβείων απέσπασαν οι παρακάτω υποψηφιότητες, οι οποίες και διακρίθηκαν με Platinum βραβείο.

1. Strategy: ΤΕΜΕΣ Α.Ε. για τις νέες επενδύσεις στην Costa Navarino
2. Innovation: Attica Group για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης
3. Hotels&Resorts: Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες
4. Specialty Travel: ΜΑΙΝΑΛΟΝ Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, για την υλοποίηση δικτύου μονοπατιών 1.000 χλμ τα οποία συνδέουν τους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου.
5. Guest Experience: Celestyal Cruises, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δραστηριότητες εν πλω
6. Travel: Mideast Travel Worldwide
7. Tourist Attractions: Windmills.gr, για την αναστήλωση 200 ανεμόμυλων και την ανάδειξη του αιολικού πάρκου του Οροπεδίου Λασιθίου
8. Architecture & Interior Design: Elastic Architects - Ever Eden Hotel, Ανάβυσσος
9. Greek Design: Anamnesia, για τα σουβενίρ της
10. Gastronomy: Aldemar Resorts - Sympossio Greek Gourmet Touring
11. Branding: Marketing Greece για την καμπάνια Oh My Greece | Unlock the Feeling
12. Digital Tourism: Ferryhopper για την online παρουσία της μηχανής αναζήτησης ακτοπλοϊκών δρομολογίων
13. Technology: LG Electronics για λύσεις που φέρνουν το Internet of Things στο ξενοδοχείο
14. Sustainability: Navarino Challenge των Active Media Group και Costa Navarino, για την εφαρμογή αρχών αειφορίας στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Να σημειωθεί ότι το Navarino Challenge αποτέλεσε την πρώτη ελληνική διοργάνωση που έθεσε και υλοποίησε αρχές αειφορίας, στις 11-13 Οκτωβρίου 2019. Η διοργάνωση καινοτόμησε εφαρμόζοντας ένα ακόμα πιο φιλικό προς το περιβάλλον πρόγραμμα δράσεων στη Μεσσηνία, την Πύλο και την Costa Navarino. Με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την προσπάθεια υιοθέτησης μιας πιο φιλικής προς το περιβάλλον στρατηγικής, η διοργάνωση προχώρησε σε μια σειρά δράσεων που σκοπό είχε να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το μείζον ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος, καθιστώντας το Navarino Challenge την 1η διοργάνωση στην Ελλάδα που βάζει τις βάσεις για να εφαρμοστούν οι αξίες της αειφορίας.

Η ΤΕΜΕΣ έχει επενδύσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 600 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη της Costa Navarino, με όραμα να αναγνωρισθεί η Μεσσηνία ως ένας τουριστικός προορισμός υψηλής ποιότητας, αειφόρου ανάπτυξης και παγκοσμίου φήμης, στηρίζοντας έτσι σημαντικά την οικονομία και την απασχόληση στην περιοχή. Στις νέες επενδύσεις οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει να υλοποιούνται και θα ξεπεράσουν τα 250 εκ. ευρώ, προβλέπεται ο συνδυασμός ξενοδοχείων, τουριστικών κατοικιών, γηπέδων γκολφ και άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων, υποδομών και εμπειριών, με στόχο να ενισχυθεί περαιτέρω η καθιέρωση της περιοχής ως έναν τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά και έναν προορισμό πιο μακροχρόνιας διαμονής.

Εκπρόσωπος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. σχετικά με τη βράβευση της εταιρείας δήλωσε:

"Αυτή η επιβράβευση έρχεται να αναγνωρίσει την πίστη μας στο μέλλον του ελληνικού τουρισμού και τη συνέχιση των επενδυτικών μας προσπαθειών. Όπως κάθε επιβράβευση, φέρει ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη, για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες.

Η προηγούμενη περίοδος μάς έδειξε μεταξύ άλλων, πώς όταν λειτουργούμε με σωστή οργάνωση και σκεπτόμενοι μακροπρόθεσμα, πετυχαίνουμε σωστά αποτελέσματα. Η έμφαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κι εμπειρίες θα εξακολουθήσει να παίζει κυρίαρχο ρόλο την επόμενη μέρα, μέσα από ένα πλέγμα ενισχυμένων μέτρων για την διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των επισκεπτών και συνεργατών. Επίσης, η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος στην οποία έχει δοθεί βάση εδώ και αρκετά χρόνια, θα έχει ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα".

Στο winners.tourismawards.gr θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και βίντεο για όλους τους νικητές καθώς και τα αποτελέσματα σε κάθε κατηγορία.

Στο winners.tourismawards.gr/category/hotel μπορείτε να δείτε όλα τα ξενοδοχεία που βραβεύονται φέτος.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα