Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 16:55

Xenia 2017: Η έκθεση του ξενοδοχειακού κλάδου

Η Xenia είναι μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου.

Θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 25-26-27 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo με εκατοντάδες εκθέτες.

Επαγγελματίες από τον κλάδο των ξενοδοχείων και των μικρών καταλυμάτων θα έχουν την δυνατότητα έρθουν σε επαφή με τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και με προμηθευτές του επισιτιστικού κλάδου, των οποίων οι υπηρεσίες βρίσκουν εφαρμογή σε βασικούς τομείς λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Οι εταιρείες που εκθέτουν στην Xenia καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αφορούν στην κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση, εξοπλισμό και τροφοδοσία Ξενοδοχείων, Ξενώνων, Ενοικιαζόμενων δωματίων και Camping. Οι βασικές κατηγορίες εκθεμάτων είναι οι ακόλουθες: Κατασκευή- Διακόσμηση-Ενέργεια-Αυτοματισμοί, Ξενοδοχειακός εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός κουζίνας, Food & Beverage, Digital technology.

Με την συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της κατασκευαστικής και προμηθευτικής αγοράς  αλλά και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, η Xenia έχει ως στόχο να καταξιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους της διεθνώς.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένες για κάθε κατηγορία επισκεπτών, παράλληλες εκδηλώσεις των τομέων Digi Hotel και Build Hotel (σεμινάρια, master classes, ανοιχτές συζητήσεις) που έχουν ως στόχο την παρουσίαση και προβολή των τάσεων στην διακόσμηση και την κατασκευή, των τεχνολογικών εξελίξεων όσον αφορά την λειτουργικότητα του χώρου, αλλά και την εκπαίδευση στις νεότερες διαδικτυακές εφαρμογές και το ψηφιακό περιβάλλον.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα