Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 10:09

«Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017» στις 24 και 25 Οκτωβρίου, στην Αθήνα

Συνέδριο για τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Οι ψηφιακές πλατφόρμες και οι αλλαγές που φέρνουν στην προσέλκυση και τη διατήρηση των πελατών, η ορθή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες που προσφέρει η εικονική πραγματικότητα, είναι ορισμένα από τα θέματα του Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο “Λεωνίδας Ζέρβας” του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 46, Αθήνα).
Το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017 είναι συνέδριο για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών και αποτελεί την “ευρωπαϊκή” έκδοση της σειράς συνεδρίων Digi.travel, διοργανωτής των οποίων είναι η Travel Media Applications.
Το συνέδριο πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά και η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα από τη διεθνή αλλά και την εγχώρια τουριστική βιομηχανία με μεγάλη εμπειρία στην αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών από τον τουριστικό κλάδο.
“Στόχος μας για το φετινό Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017 είναι να παρουσιάσουμε νέες τάσεις, οι οποίες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες του τουρισμού μπορούν να προσεγγίσουν τους πελάτες τους. Οι ψηφιακές πλατφόρμες δημιουργούν καινούρια δεδομένα και ο κλάδος του τουρισμού καλείται να προσαρμοστεί σε αυτά, αλλά και να αξιοποιήσει τις νέες τάσεις προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα” σημειώνει η Βίκυ Καραντζαβέλου, γενική διευθύντρια της Travel Media Applications.
Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών (Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α).

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα