Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 18:50

Η αναρρίχηση για πρώτη φορά στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες

Η αναρρίχηση θα είναι για πρώτη φορά Ολυμπιακό Άθλημα στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου το έτος 2020, σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση του Ιάπωνα Πρέσβη Yasuhiro Shimizu και της συζύγου του με τον Δήμαρχο Καλυμνίων, Δημήτρη Διακομιχάλη.

Η επίσημη επίσκεψη του Ιάπωνα Πρέσβη Yasuhiro Shimizu και της συζύγου του, ολοκληρώθηκε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης, αντιλαμβανόμενος την σημαντικότητα μιας επίσκεψης σαν κι αυτή του Πρέσβη της Ιαπωνίας, προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση της πρότασης του Λεωνίδα Μπαμπάνη (North Events), ο οποίος ήταν προσκεκλημένος της Μαρίας Σαράφογλου και της Φωτεινής Τηλιακού.

Η πρωτοβουλία στηρίχθηκε επίσης ουσιαστικά από τον Λύσανδρο Τσιλίδη (Πρόεδρο Ελλήνων Πρακτόρων) και τον Δήμο Βρατσάνο (Πρόεδρο Ελληνοϊαπωνικού Συνδέσμου Φιλίας και τέως πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. Ιαπωνίας).

Τέλος, η επίσκεψη του Ιάπωνα Πρέσβη θα ανοίξει δρόμους για την περαιτέρω ανάπτυξη της αναρρίχησης στο νησί, αλλά και όλων των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα