Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 17:52

Κορινθία: Με... επιστήμη καλλιέργεια χασίς σε στάβλο (Φωτογραφίες)

Τον στάβλο σε... θερμοκήπιο φέρεται να μετέτρεψε ο καλλιεργητής 14 δενδρυλλίων κάνναβης στην Κορινθία. Η Αστυνομία συνέλαβε χθες ένα 56χρονο για καλλιέργεια χασίς.

Ο παλιός στάβλος είχε μετατραπεί σε χώρο εσωτερικής καλλιέργειας φυτών, κι εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -1.661- γραμμαρίων, 14 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 170 εκατοστών περίπου, τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης (φύλλα και κλαδιά), συνολικού βάρους 8.783 γραμμαρίων, 2 ζυγαριές, πλήθος αντικειμένων, συσκευών, υλικών και αγροτικών εργαλείων που σχετίζονται με την καλλιέργεια κάνναβης και
κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Η έρευνα έγινε στον στάβλο και στο αυτοκίνητό του, σε περιοχή του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και η σύλληψη του 56χρονου έγινε για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ο 56χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα