Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 17:32

Με συμπληρωματική σύμβαση τα έργα στην Αλαγονία

Συμπληρωματική σύμβαση θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση των έργων στην Αλαγονία, όπως έγινε χθες γνωστό σε σύσκεψη στην περιοχή, με τη συμμετοχή του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και του νεοεκλεγέντα δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου.

Στη σύσκεψη που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, παρέστησαν παλαιοί και νέοι πρόεδροι κοινοτήτων, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων, κάτοικοι, αλλά και αντιδήμαρχοι, στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας και οι εργολήπτες των έργων στην περιοχή. Μέχρι τώρα στην Αλαγονία έχουν εκτελεστεί ή εκτελούνται έργα συνολικής αξίας 2 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έχει ακόμη δοθεί λύση στη διαχείριση των όμβριων με την κατασκευή αποστραγγιστικών έργων.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να υπάρξει συμπληρωματική σύμβαση για την ολοκλήρωση των έργων, να αποσταλεί από τον δήμο το νέο τρακτέρ με τους καταστροφείς την επόμενη εβδομάδα (για τη διαχείριση της ανεπιθύμητης βλάστησης σε πρανή οδών κ.λπ.), οι πρόεδροι Κοινοτήτων να υποβάλουν άμεσα έκθεση με τις ανάγκες συντήρησης των μικρότερων δρόμων, εντός οικισμών και αγροτικών, ώστε να συνταχθεί μελέτη, μετά από αυτοψία και το σχετικό έργο να χρηματοδοτηθεί άμεσα, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και να ολοκληρωθεί γρήγορα το έργο της άρδευσης, με αξιοποίηση των επιφανειακών υδάτων, με τη συμμετοχή της ΔΕΥΑΚ, σε όλα τα χωριά και κυρίως στην Αλαγονία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2019

Περισσότερο διαβασμένα