Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 20:24

Αχαΐα: Ξεκίνησαν οι αυτοψίες για τις παραλιακές άδειες μετά από διαμαρτυρία των επαγγελματιών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε συμβολική κατάληψη της Κτηματικής Υπηρεσίας προχώρησαν τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Εστίασης Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) και εκατοντάδες μέλη του Συλλόγου, με σκοπό να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αδειοδότησης των παραλιακών καταστημάτων που είχαν καθυστερήσει πολύ καιρό, με άκρως επιζήμιες συνέπειες για τα καταστήματα.

Μετά από διαβούλευση μεταξύ των δημοσίων λειτουργών της Κτηματικής, εκπροσώπων του Δ.Σ του ΣΚΕΑΝΑ και μελών του καθώς και εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, η διαδικασία των αυτοψιών ξεκίνησε άμεσα.

Ο ΣΚΕΑΝΑ και τα μέλη του  με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν  την Υπουργό, Σία Αναγνωστοπούλου, για την βοήθεια της και τις συνεχείς παρεμβάσεις της καθώς και τους βουλευτές  Αχαΐας, κ. Κώστα Σπαρτινό, Νίκο Νικολόπουλο, Ανδρέα Κατσανιωτη, Ιάσονα Φωτήλα.

Επίσης τους: Παναγιώτη Μελά, Νεκτάριο Φαρμάκη, Χαράλαμπο Μπονάνο, Γιώργο Ρώρο, Θανάση Νταβλούρο, Αντώνη Κουνάβη, Αθανάσιο Κούστα,  τον επερχόμενο προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας Παναγιώτη Κακούνη καθώς και όλο το προσωπικό, τον λμενάρχη, Νικόλαο Ματούλα καθώς και την Αστυνομική Δ/νση Αχαΐας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περισσότερο διαβασμένα