Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 19:04

Επιδεινώνεται ο καιρός τις επόμενες ώρες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού που θα επικρατήσουν από τις πρώτες βραδινές ώρες της Κυριακής 12 Μαΐου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρού:  Μεταβολή του καιρού αναμένεται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους. 

Α. Αύριο Κυριακή από αργά το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τη Δευτέρα τα νησιά του Ιονόου, η Ήπειρος και η δυτική Στερεα.

Β. Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-05-2019) οι προαναφερθείσες περιοχές. Επίσης η δυτική και γρήγορα η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η Δυτικη και η κεντρική Μακεδονία, και μέχρι το μεσημέρι η Θεσσαλία και οι Σποράδες. Πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες, η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και η Εύβοια.

Γ. Την Τρίτη (14-05-2019) κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου(κυρίως στα βόρεια), η Ηπειρος, η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και πιθανώς η δυτική Στερεά.

Από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά αναμένεται πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων.

Τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα