Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 09:55

Βροχές και καταιγίδες σήμερα σε όλη την Ελλάδα

Πρόγνωση για σήμερα Δευτέρα 08-04-2019. Γενικά χαρακτηριστικά - προειδοποιήσεις νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι καταιγίδες τόπους ισχυρά. Άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ. Μακεδονία, Θράκη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα που θα είναι καταιγίδες τόπους ισχυρά, το βραδύ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά νοτιοανατολικοί.  Θερμοκρασία: από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες καταιγίδες τόπους ισχυρές. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 που θα βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Κυκλάδες, Κρήτη 
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά, το βραδύ στα νότια θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ που θα γίνουν δυτικοί με την ιδία ένταση.  Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 
Καιρός: νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ράχες και βαθμιαία καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι πιθανώς καταιγίδες τόπους ισχυρά, τη νύχτα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου. 

Αττική 
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν και θα είναι καταιγίδες τόπους ισχυρά. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 5 που θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου. 

Θεσσαλονίκη 
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι καταιγίδες τόπους ισχυρά το βραδύ θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: νότιοι 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Θερμοκρασία: από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου. 

καιρός: νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, καταιγίδες διαστήματα ισχυρές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου.
πρόγνωση για αύριο Τρίτη 09-04-2019. Γενικά χαρακτηριστικά - προειδοποιήσεις καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα