Τετάρτη, 09 Απριλίου 2025 09:44

Σε ποια περιοχή θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην Καλαμάτα στις 10 Απριλίου

Σε ποια περιοχή θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην Καλαμάτα στις 10 Απριλίου

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

  1. Στην Καλαμάτα από τη συμβολή των οδών Αριστοδήμου και Πολυχάρους έως Βασ. Γεωργίου & Αριστοδήμου και περιμετρικά (Βαλαωρίτου, Γεωργούλη, Κανάρη), την Πέμπτη 10.04.2025 από ώρα 08:00 έως 15:00.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022