Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 14:00

Περισσότερα από 100 κιλά μελιού δωρεά του Μελισσοκομικού Συλλόγου Σερρών για τους ωφελούμενους των δομών της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Για μια ακόμη χρονιά ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Σερρών , με αφορμή τις Άγιες Ημέρες των εορτών προσέφερε περισσότερα από 100 κιλά μελιού στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), προκειμένου να διατεθούν στους ωφελούμενους των δομών της.

Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου κ. Πέτρος Νικήτας βρέθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., όπου συνάντησε την Πρόεδρο κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη και της παρέδωσε την ποσότητα του μελιού. Παράλληλα αντάλλαξαν ευχές και αναφέρθηκαν στα προβλήματα που διέπουν τον κλάδο της μελισσοκομίας και δη τους Σερραίους μελισσοκόμους, που διατηρούν επιχειρήσεις παραγωγής και συσκευασίας μελιού.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του
Μελισσοκομικού Συλλόγου Σερρών για τη σημαντική προσφορά τους για μια ακόμη χρονιά στους ανθρώπους – ωφελούμενους της Δομών, άκουσε προσεχτικά τα θέματα που τους απασχολούν και δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή του κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη θα τους στηρίξει με όποιον τρόπο κι όποτε κι αν της ζητηθεί. Τέλος τους ευχήθηκε από καρδιάς Ευλογημένα Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα