Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 15:02

Γίνε εσύ ο Αϊ Βασίλης

Σε κάθε παιδί αξίζει η χαρά… Και ο Αϊ Βασίλης την προσφέρει…

Για το λόγο αυτό, «Γίνε ΕΣΥ ο Αϊ Βασίλης» αυτή τη χρονιά και πρόσφερε καινούρια ή σε καλή κατάσταση παιχνίδια, για παιδιά της Μεσσηνίας 1 έως 16 ετών που χρειάζονται τη στήριξή μας.
Στην Καλαμάτα, ο πεζόδρομος Σφακτηρίας, μεταμορφώνεται σε δρόμο αγάπης κι αυτές τις γιορτές, με όλες τις επιχειρήσεις που εδρεύουν εκεί να κρατούν ανοιχτές τις πόρτες τους ώστε να υποδεχθούν τα δώρα σας! Το ίδιο και τα γραφεία της «Εύφορης Γη» στην οδό Πολυχάρους 9. Στη Μεσσήνη, η ΚοινΣΕπ «Ρέκτης» στην οδό Ελευθερίας και Παπαφλέσσα 2, στη Βελίκα η «Μεσσήνης Γαία» ΚοινΣΕπ και στο Μαγγανιακό η «Νόστος» ΚοινΣΕπ προσκαλούν τους κατοίκους να στηρίξουν τα παιδιά της περιοχής να μοιράσουν χαμόγελα κι αγάπη! H δράση, διοργανώνεται από τους φορείς Κ.Αλ.Ο. : «Φάος» ΚοινΣΕπ, «Βιλβιοταξιδέυουμε» ΑΜΚΕ, «Ρέκτης» ΚοινΣΕπ «Μεσσήνης Γαία» ΚοινΣΕπ, «Νόστος» ΚοινΣΕπ, στην οποία συμμετέχουν οι επιχειρήσεις: Εύφορη Γη, Πιτσαρία ILCAMINO, Bitter the Bar, Eνδύματα SASA, House by Phaos, Σχολή Χορού Μαρία Λαδά, Central Kicks, Eπιδιορθώσεις Μαυροειδή Γωγώ, to Potistiri, ζαχαροπλαστείο Divino Insolito, Jungle Pannik, Ωρολόγια Κοσμήματα Σινάπης, See Fashion, Ενδύματα Αφροδίτη,
Λευκά Eίδη Λιανού, Aroma Ναύπλιον Καλαμάτα,HairLab Dimitris, Επιδιορθώσεις Μούντανου. Τα παιχνίδια θα παραδοθούν στην Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας και στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μεσσήνης.
Τηλ επικοινωνίας 2721094000

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα