Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 08:40

Ηowden Hellas: Με τους Δρομείς Ελπίδας δεν μένει κανένας πίσω!

Eνα δοκιμασμένο, υψηλών προδιαγραφών αμαξίδιο κατασκευασμένο από αλουμίνιο, της εταιρίας HOYT (USA) πρόσφεραν από κοινού εργαζόμενοι και διοίκηση της Howden Hellas στο Σύλλογο «Δρομείς Ελπίδας», που στόχο έχει τη συμπερίληψη των πιλότων-ΑΜΕΑ σε αθλητικούς αγώνες, αλλά και την τακτική επαφή τους με το φυσικό περιβάλλον.

Σε μία περίοδο όπου αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των παιδιών με αναπηρία που θέλουν να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου και εκτός δρόμου, η υποστήριξη του
έργου των Δρομέων Ελπίδας ταυτίζεται απόλυτα με τις αρχές της Howden Hellas για συμπερίληψη και υπηρετεί τον κοινό στόχο των δύο οργανισμών για έναν κόσμο πιο δίκαιο και αλληλέγγυο.
ΤΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΗΟΥΤ
To αμαξίδιο HOYT (www.hoytrunningchairs.com/product/the-blade/) είναι κατάλληλο κυρίως για δρόμους ασφάλτου, ενώ η ακριβής πορεία του διασφαλίζεται από πολλαπλούς ελέγχους με λέιζερ και εξατομικευμένη στάθμιση. Διαθέτει φρένο έλξης και στάθμευσης και μπορεί να ρυμουλκηθεί με ειδικό εξάρτημα από ποδήλατο. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με μαξιλάρι αφρού μνήμης και τσέπες αποθήκευσης για την πιο άνετη εμπειρία των παιδιών με αναπηρία. Αποσυναρμολογείται πλήρως για ευκολότερη αποθήκευση και αποστολή παντού στον κόσμο.
Για την επίσημη παράδοση του αμαξιδίου (φωτό) -στην οποία παραβρέθηκε, εκτός από τους εκπροσώπους των δύο οργανισμών και ο πιλότος του Γιάννης-, επιλέχθηκε η είσοδος του Παναθηναϊκού Σταδίου της Αθήνας, ως διαχρονικό σύμβολο των αγώνων για το ωραίο, το μεγάλο και το αληθινό. Στο πλαίσιο αυτό, η Κωνσταντίνα Καπετανάκη, Deputy CEO Howden Hellas, τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανη και συγκινημένη, που από κοινού, εργαζόμενοι και εταιρία, χρηματοδοτήσαμε την αγορά ενός αμαξιδίου, το οποίο προορίζεται να υπηρετήσει ένα τόσο ευγενή, πολυδιάστατο και ομαδικό σκοπό. Είμαστε στο πλευρό των Δρομέων Ελπίδας και θα συνεχίσουμε, με την ίδια αγάπη, να υποστηρίζουμε το πολύ σημαντικό έργο τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
Το Σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος Δρομέων Ελπίδας» είναι νομικό πρόσωπο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με Καταστατικό που επικυρώθηκε από το Ειρηνοδικείο στις 31/10/2019 και αποτελεί φορέα αθλητικών δράσεων που προωθούν το ανθρώπινο
δικαίωμα στην ισότιμη πρόσβαση και συμμετοχή στην χαρά της ζωής των ανθρώπων με αναπηρία.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα