Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 17:36

Η φωτιά έχει δύναμη, μην την υποτιμάς - Η νέα καμπάνια για την αντιπυρική προστασία (Βίντεο)

Κάθε μικρή φλόγα, μπορεί να οδηγήσει σε μια τεράστια καταστροφή. Η αντιπυρική περίοδος, έχει ξεκινήσει. Δεν ανάβουμε φωτιά για κανέναν λόγο. Προστάτευσε τα δάση. Προστάτευσε τη ζωή.

Το παραπάνω σποτ, εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής προστασίας στο πλαίσιο καμπάνιας ενημέρωσης των πολιτών για τις δασικές πυρκαγιές με τίτλο Η ΦΩΤΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ - ΜΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ, παρέχει οδηγίες πρόληψης και προστασίας ώστε να θωρακίσουν οι πολίτες το σπίτι τους έναντι πυρκαγιάς κατά τους κρίσιμους μήνες Μάιο και Ιούνιο, στην αρχή δηλαδή της αντιπυρικής περιόδου.

Όλοι μας, οφείλουμε να δείξουμε υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον και τη ζωή και να μην επιτρέψουμε καμία ευκαιρία για καταστροφή των πολύτιμων δασών και ιδιοκτησιών μας. 

Ενημερώσου για οδηγίες πρόληψης και προστασίας στην ιστοσελίδα civilprotection.gr και ενημέρωσε άμεσα για ενεργές εστίες στο 112 ή στο 199.

Η φωτιά έχει δύναμη, μην την υποτιμάς.

Επιμέλεια: Σταυρίνα Ξυπολίτου

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα