Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 13:29

Go On: Σε περισσότερες γειτονιές της Καλαμάτας και με μηνιαία κάρτα σύντομα το αστικό - Κάθε 15' για παραλία (Βίντεο - φωτογραφίες)

Είναι στην ώρα της, γρήγορη και οικονομική. Ο λόγος για την αστική συγκοινωνία η οποία έχει αγαπηθεί από τους πολίτες στην Καλαμάτα και τη χρησιμοποιούν σε μεγάλο ποσοστό οι ντόπιοι και οι επισκέπτες.

Η κίνηση ανέκαμψε μετά από δύο χρόνια λόγω Covid και πλέον το Αστικό ΚΤΕΛ επενδύει στην εξυπηρέτηση του πολίτη, στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Δημητρούλια Βίντεο: Αντωνία Πτερνέα

Δείτε το βίντεο:

‘Όπως έκανε γνωστό -μιλώντας στο Go On- ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας, Θανάσης Πατικόπουλος, έχει ήδη δρομολογήσει δύο μικρά πούλμαν τα οποία εκτελούν αρκετά τακτικά δρομολόγια κυρίως προς και από την παραλία αυτή την περίοδο, ενώ σύντομα θα εξυπηρετούν και κάποιες γειτονιές, καθώς πλέον μπορούν να εξυπηρετούνται και περιοχές όπου δεν ήταν εύκολο να προσεγγίσουν τα μεγάλα οχήματα.

Νέες αλλαγές που αναμένονται το επόμενο διάστημα είναι ακόμα η έκδοση μηνιαίας κάρτας, πιθανότατα από τον Σεπτέμβριο, καθώς και η εφαρμογή τηλεματικής, με χρήση πινάκων στις στάσεις που θα ενημερώνουν το κοινό για την ακριβή ώρα έλευσης του λεωφορείου.

Να σημειωθεί πως η συχνότητα των δρομολογίων από και προς την παραλία στη διάρκεια του καλοκαιριού είναι κάθε 15 λεπτά, ενώ το εισιτήριο ανέρχεται σε 1,10 ευρώ, ακόμα και για τις περιπτώσεις που θέλουν να κινηθούν από τη Μικρή Μαντίνεια μέχρι το νοσοκομείο, με ανταπόκριση.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας https://astikoktelkalamatas.gr/

ΕΝ:

The urban bus transport in Kalamata is fast, cheap and on time. The citizens and visitors of Kalamata, use it to go around the city comfortably. The busses are completely accessible and with A/C and easy to use.

Διαβάστε αυτό και άλλα ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, άρθρα και συνεντεύξεις στο περιοδικό Go On #18

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα