Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 17:48

Εκδήλωση με περίσσια συγκίνηση και ψυχή για τη μητρότητα από το Πρότυπο Κέντρο Μητέρα - Παιδί (Βίντεο, Φωτογραφίες)

Εκδήλωση με περίσσια συγκίνηση και ψυχή για τη μητρότητα από το Πρότυπο Κέντρο Μητέρα - Παιδί (Βίντεο, Φωτογραφίες)

Μια εκδήλωση με περίσσια συγκίνηση και ψυχή πραγματοποιήθηκε από το Πρότυπο Κέντρο Μητέρα – Παιδί, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας. Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν οι σύντομες αναφορές των μαμάδων που τιμήθηκαν ως σύμβολα για τη μητρότητα.

Δείτε το βίντεο:
{yendifplayer type=video youtube=https://youtu.be/pvFKdhEB2_U}

Τίτλος της εκδήλωσης ήταν «Μητρότητα: Ένα δώρο ζωής με αρχή… και χωρίς τέλος…» και στη διάρκειά της μίλησαν από την "Κιβωτό του κόσμου" η πρόεδρος της  και πρεσβυτέρα του πατέρα Αντωνίου, η Σταματία  Γεωργαντή, επικοινωνώντας διαδικτυακά, καθώς επίσης η κοινωνική λειτουργός, υπεύθυνη της δομής «Κιβωτός του Κόσμου Καλαμάτα – Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας». Αναφέρθηκαν στο έργο της Κιβωτού, στις ιδιαιτερότητες της δομής, στη συνεισφορά του π. Αντωνίου αλλά και στη σημασία της μητρότητας. Επίσης, μίλησε  ο Νίκος Νοταράς, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Omnigen, της 1ης αδειοδοτημενης τράπεζας φύλαξης βλαστοκυττάρων, ο οποίος εξήγησε πώς το ομφάλιο αίμα ξεκινά τη ζωή του παιδιού, αλλά επίσης μπορεί να συμβάλλει θεραπευτικά σε όλη τη διάρκειά της. Διαδικτυακά μίλησε ακόμα η κ. Ζαχαριάδου από την ιστοσελίδα "Μommy Cool" Κύπρου.

Ακολούθησε η απονομή των τιμητικών πλακετών στις μαμάδες Όλγα Καποπούλου, Δήμητρα Μούσση, Χρυσούλα Παπαγεωργίου, Γεωργία Σακάκου, Ρεβέκκα Χρόνη, οι οποίες αναφέρθηκαν η καθεμιά ξεχωριστά στο ρόλο που παίζει η μητρότητα στη ζωή τους.

Τέλος, τιμήθηκε και η Κιβωτός του Κόσμου για το έργο της.

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022