Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021 14:20

Χανιά: Γεύμα αγάπης από τον δήμο σε ωφελούμενους του συσσιτίου Σπλάνζιας

Γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης οργανώθηκε σήμερα το πρωΐ, 25 Δεκεμβρίου 2021 από το Δήμο Χανίων, όπου μοιράστηκαν γεύματα και είδη ανάγκης σε πολίτες που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση.

Στο εορταστικό γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης των Χριστουγέννων, στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας, βρέθηκε σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

   Το γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης οργανώνεται από τον Δήμο Χανίων σε μια προσπάθεια να μοιραστούν είδη ανάγκης σε πολίτες που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση και προσφέρεται, παραδοσιακά, το πρωί των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

   Υλοποιείται από τον δήμο, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου και σήμερα δόθηκαν περισσότερες από 200 μερίδες, πλήρη γεύματα σε ωφελούμενους της δομής.

   Παράλληλα, ο δήμαρχος και η αντιδήμαρχος Χανίων επισκέφθηκαν το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του δήμου, όπου προσέφεραν δώρα και γλυκίσματα στους φιλοξενούμενους της δομής, ενώ αντάλλαξαν και ευχές. 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα