Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 19:57

Μεγάλη προσοχή λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων αυτό το Σάββατο

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να επιδεικνύουν οι πολίτες αυτό το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, λόγω έκτακτων καιρικών φαινόμενων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Πριν λίγα λεπτά εκδόθηκε έκτατη ανακοινωση μέσω της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και εστάλη μήνυμα από το 112 στα κινητά των πολιτών που βρίσκονται στις επικίνδυνες περιοχές.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναφορικά με τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν από τα ξημερώματα του Σαββάτου το Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Βαθμιαία το κύμα της κακοκαιρίας θα επηρεάσει την Πελοπόννησο καθώς και τα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Β. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο, με εξασθένηση από τα ξημερώματα
της Κυριακής.

Γ. Σημειώνεται από την ΕΜΥ ότι το πέρασμα της διαταραχής από την ανατολική Στερεά (Εύβοια και Αττική) προσδιορίζεται τις απογευματινές - πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου, χωρίς να προβλέπονται ιδιαίτερα μεγάλα ύψη βροχής.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα