Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 16:42

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή Ηλεκτροδότησης 6 και 7/12 στη Μεσσηνία

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. περιοχή Καλαμάτας, ανακοίνωσε διακοπή ρεύματος στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στην περιφέρεια της Μεσσηνίας.

Στο πλαίσιο εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ, τη ερχόμενη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, θα υπάρξει διακοπή ηλεκτροδότησης.

Ειδικότερα, στις 6 Δεκεμβρίου, η διακοπή θα ξεκινήσει από τις 11:00 έως 15:00, στις περιοχές Τ.Κ. ΜΑΔΕΝΑ, ΑΒΡΑΜΙΟΥ, ΛΕΥΚΟΧΩΡΑ, ΛΥΚΟΤΡΑΦΟ και στα Αρδευτικά Μεσσήνης και Ανάληψης.

Από τις 08:00 έως και τις 11:30 ώρα η διακοπή ρεύματος θα είναι στη Μεσσήνη, στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Εθνάρχου Μακαρίου.

Επίσης, διακοπή θα έχει η περιοχή Αγ. Σωτήρα Τ.Κ. Πανιπερίου από τις 14:00 έως 15:00.

Τέλος, αυτή τη Δευτέρα θα έχει διακοπή ρεύματος και στην Καλαμάτα, στις περιοχές Αγίου Διονυσίου, Γουλιμίδων, Κορδία και Έπιπλα Μαυρέα από τις 08:00 έως 15:00.

 

Στις 7 Δεκεμβρίου από τις 8:00 έως και τις 15:00 διακοπή θα έχουν οι κάτοικοι που βρίσκονται στην Καλαμάτα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, στη Δυτική Παραλία, στον Όμιλο Αντισφαίρισης, από τη συμβολή των οδών Μακεδονίας,

Αρτέμιδος έως Ευαγγελιστρίας, Αρτέμιδος, καθώς και στη συμβολή των οδών Νέδοντος και Καποδιστρίου.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα