Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 15:37

Εξητήριο πήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Γ.Ν.Α. Νοσοκομείου "Αλεξάνδρα", Σήμερα 07/11/2021 και ώρα 13:30 εξήλθε από το Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος  Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος εισήχθη χθες 06/11/2021 για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το Nοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του. Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου είναι πολύ καλή.  

Να θυμίσουμε πως η σχετική ανάρτηση, μετά τη από σχετική ανακοίνωση στις 6 του μήνα είχε ως εξής:

Για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα, νοσηλεύεται από σήμερα το πρωί ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ειδικότερα αναφέρεται πως η εισαγωγή του έγινε στις 11.10 σήμερα Σάββατο στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Αλεξάνδρα» "για προληπτικούς λόγους".

όπως σημειώνεται "είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα