Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 20:59

To Go On στη βιβλιοθήκη του Δικαστηρίου Ανηλίκων Καλαμάτας

Ξεκίνησε να στήνεται την Άνοιξη του 2018 με πρωτοβουλία της δραστήριας επιμελήτριας ανηλίκων Αγγελικής Ρουμελιώτου - Πούπουζα και τη στήριξη εθελοντών και φίλων απ’ όλη την Ελλάδα. Σήμερα, η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Δικαστηρίου Ανηλίκων Καλαμάτας μετρά αρκετές δεκάδες βιβλίων, ενώ τους χώρους της στολίζουν αντίγραφα έργων τέχνης όπως η «Γκουέρνικα» του Πικάσο, στίχοι ποιητών και συμβολικές φωτογραφίες. Σαν αυτή του Γιάννη Μπεχράκη με τον πατέρα πρόσφυγα που περπατά στη βροχή κρατώντας στην αγκαλιά το παιδί του.

Γι’ αυτήν τη σπουδαία, γεμάτη ενθουσιασμό προσπάθεια που συνεχίζεται και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, μίλησε στο free press Go On η κοινωνική λειτουργός κ. Ρουμελιώτου, καθώς αυτό τον καιρό η Βιβλιοθήκη προσθέτει στη συλλογή της ένα ακόμη ράφι με θεματική τη βία και την κακοποίηση.

Θα έχετε την να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Ρουμελιώτου και να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη βιβλιοθήκη στο ρεπορτάζ της Μαρίας Νίκα, στο Go On #10 που κυκλοφορεί στις αρχές Ιουνίου. 

Μέχρι τότε συλλέξτε βιβλία που δεν χρειάζεστε και κάντε την προσφορά σας στη βιβλιοθήκη του Δικαστηρίου Ανηλίκων Καλαμάτας

Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας
Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων
2ος όροφος, Γραφείο 216
Τηλ. 27210 22180

Διαβάστε και άλλα παρόμοια θέματα στο περιοδικό Go On

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα