Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 17:11

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης συγκεντρώνει τρόφιμα για τους σεισμοπαθείς αγρότες στη Λάρισα

Σε συγκέντρωση τροφίμων (ζυμαρικά - όσπρια, κονσέρβες, ξηρά τροφή) για τους σεισμοπαθείς αγρότες στη Λάρισα που έχουν πληγεί από τον σεισμό καλεί ο αγροτικός σύλλογος Μεσσήνης.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή από 10.00-13.00 στο δημαρχείο Μεσσήνης.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

"Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας που τα προβλήματα περίσσευαν στους αγρότες, τους εργαζόμενους, και συνολικά στον λαό της περιοχής, μια περιοχή που εκτός από τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της υγείας, και της παιδείας, μαστίζεται και από μεγάλη φτώχεια και ανεργία. οι συνέπειες του καταστροφικού σεισμού σε συνδυασμό με την παντελή απουσία κρατικής προστασίας και μεριμνάς έρχονται να τους ισοπεδώσουν

Σε  αυτές τις δύσκολες μέρες λοιπόν που βιώνουν οι σεισμοπαθείς συνάδελφοι μας αλλά και όλος ο λαός της Λάρισας, φωνάζουμε πως κανείς δεν είναι μόνος. ο αγροτικός σύλλογος Μεσσήνης εκφράζει την αλληλεγγύη του με συγκέντρωση τροφίμων για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Είναι καθήκον μας να συμπαρασταθούμε στο λαρισαϊκό λαό με τον οποίο μας συνδέουν κοινά προβλήματα και κοινοί αγώνες.  το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε λοιπόν και πολύ περισσότερο σε αυτές τις συνθήκες της πανδημίας.

 Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή από 10.00-13.00 στο δημαρχείο Μεσσήνης.".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα