Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 12:17

Συγκέντρωση στην Καλαμάτα για την στήριξη των υγειονομικών

Tον αγώνα των νοσοκομειακών γιατρών, όλων των υγειονομικών στηρίζει ο Σύλλογος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας Καλαμάτας διεκδικώντας την άμεση ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και καλεί τις γυναίκες (εργαζόμενες, άνεργες, αυτοαπασχολούμενες, συνταξιούχους, νέες μητέρες, φοιτήτριες) σε συγκέντρωση την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, έξω από το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου έχει ως εξής:

"ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Απαιτούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της Υγείας των οικογενειών μας. Άμεση Ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Ο Σύλλογος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας Καλαμάτας(Μέλος της ΟΓΕ) - στηρίζει τον αγώνα των νοσοκομειακών γιατρών, όλων των υγειονομικών που με υπεράνθρωπη δύναμη παλεύουν 11 μήνες όχι μόνο ενάντια στην πανδημία, αλλά και κόντρα στις τεράστιες ελλείψεις, τα κενά του δημόσιου συστήματος υγείας.

Καλούμε τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις συνταξιούχους, τις νέες μητέρες, τις φοιτήτριες να ενώσουμε τις φωνές μας για να διεκδικήσουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της Υγείας των οικογενειών μας την Παρασκευή 12/2 στις 11:00 πμ έξω από το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δε συμβιβαζόμαστε να είναι η Υγεία μας εμπόρευμα αντί για κοινωνικό αγαθό. Παλεύουμε για Δημόσιο και Δωρεάν Σύστημα Υγείας και ΠΦΥ με κατάργηση κάθε πληρωμής στην Υγεία, την Πρόνοια, το Φάρμακο."

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα