Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 10:03

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας την Τρίτη

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου σε περιοχές της Μεσσηνίας, για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Eιδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στην Τ.Κ. Σταματινού, ότι θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα τις 8:30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα