Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 12:43

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας την Τετάρτη

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου σε περιοχές της Μεσσηνίας, για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Eιδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:
1.    στις Τ.Κ. ΠΡΟΑΣΤΙΟ, ΝΕΟΧΩΡΙΟ ΛΕΥΚΤΡΟΥ, ΣΤΟΥΠΑ, ΚΑΣΤΑΝΙΑ, ΣΑΪΔΟΝΑ, ΚΑΡΥΟΒΟΥΝΙ, ΜΗΛΕΑ, Οικ. ΔΡΥΟΠΗ, Οικ. ΚΥΒΕΛΕΙΑ, ΠΥΡΓΟΣ ΛΕΥΚΤΡΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΛΑΤΣΑ, ΡΙΓΚΛΙΑ, ΤΡΑΧΗΛΑ, ΝΟΜΙΤΣΗ, ΘΑΛΑΜΕΣ, ΛΑΓΚΑΔΑ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΩΝΑΣ, ΟΙΤΥΛΟ & ΧΟΤΑΣΙΑ,   ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 20.01.2021 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και από ώρα 09:00 έως 15:00.
2.    στις Τ.Κ. ΛΟΥΤΡΟ, ΜΕΡΟΠΗ & ΦΙΛΙΑ,   ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 20.01.2021 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και από ώρα 09:00 έως 15:00.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.  
Γι’ αυτόν τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να   θεωρούνται ότι  ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα