Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 15:34

Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Η νέα καμπάνια «Βρες και εσύ έναν λόγο για να μας βοηθήσεις» (Βίντεο)

«Βρες και εσύ έναν λόγο για να μας βοηθήσεις» είναι η νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Για ποιο λόγο θα βοηθούσες τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα; Επειδή πάντα ήθελες να γίνεις γιατρός; Επειδή τώρα πια καταλαβαίνεις τι θα πει πανδημία; Ή μήπως γιατί έχεις παιδιά και νιώθεις πώς είναι να τα μεγαλώνεις σε δύσκολες συνθήκες; Όποιος και αν είναι ο λόγος, για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα είναι σπουδαίος.

Μέσα από τη νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μας καλούν να σκεφτούμε αν έχουμε και εμείς έναν λόγο να βοηθήσουμε και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε έναν άλλο άνθρωπο, όσο μακριά ή κοντά μας βρίσκεται, ακόμη και αν δεν μπορούμε να φτάσουμε σε εκείνον.

Με τη δική μας, όμως, βοήθεια οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μπορούν. Χάρη στην υποστήριξη των δωρητών τους εδώ και 30 χρόνια καταφέρνουν να φτάνουν στα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου και να βοηθούν τους πιο ευάλωτους και αδύναμους ανθρώπους.

Μέσα από τη νέα τους καμπάνια, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μάς καλούν να αναζητήσουμε τον λόγο και την εσωτερική δύναμη που θα μας κινητοποιήσει ώστε όλοι μαζί να γίνουμε μια αλυσίδα που σώζει ζωές σε όλο τον κόσμο.

Γιατί μόνο όσο βοηθάς τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, μπορούν να συνεχίζουν να φτάνουν σε εμπόλεμες ζώνες, να δίνουν τη μάχη κατά του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο, να βοηθούν ασθενείς που χρειάζονται πρόσβαση σε φάρμακα και θεραπείες, να επιστρέφουν το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που υποφέρουν.

Αν έχεις κι εσύ έναν λόγο να τους βοηθήσεις, κάνε τη δωρεά σου στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα