Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 21:52

«Γέφυρα ανθρωπιάς» από τις "Αρχιτεκτονικές Διαδρομές" σε ακριτικά χωριά της Μεσσήνης

Μεγάλη και συγκινητική είναι η συμμετοχή επαγγελματιών αλλά και πολιτών της Μεσσήνης και της Καλαμάτας στην δράση στήριξης των «Αρχιτεκτονικών Διαδρομών Μεσσήνης» στους κατοίκους απομακρυσμένων χωριών του δήμου Μεσσήνης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, οι Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης αναφέρουν τα εξής:

"Από την προηγούμενη Κυριακή εκπρόσωπος της ομάδας σε μια συμβολική δράση στήριξης και αναγνώρισης της προσπάθειας των ελάχιστων κατοίκων που ζουν σε ορεινά και απομακρυσμένα χωριά να τα διατηρήσουν ζωντανά, προσφέρονται δώρα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Πολλοί είναι οι πολίτες που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους ενώ ενθαρρυντική είναι η μεγάλη συμμετοχή και προσφορά επαγγελματιών καθώς οι ανάγκες για τους κατοίκους αυτών των χωριών στην εποχή του εγκλεισμού είναι ζωτικής σημασίας.

Η προσπάθεια εντείνεται όλο το διάστημα αυτό που οι συγκοινωνίες έχουν παγώσει και τα καταστήματα παραμένουν κλειστά. Η αποστολή της Κυριακής αυτής περιλαμβάνει τα γραφικά και φιλόξενα χωριά Πουλίτσι και Περδικόβρυση. Για όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή και στις επόμενες δράσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τον συντονιστή Γιάννης Λάσκαρη στο τηλέφωνο: 6945568387".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα