Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 10:24

Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου: Μείωση των τελών κυκλοφορίας των επαγγελματικών οχημάτων

Την μείωση των τελών κυκλοφορίας, για τα επαγγελματικά αυτοκίνητα των επιχειρήσεων που είναι κλειστές  με κρατική εντολή, μιας και αυτά είναι ακινητοποιημένα, ζητεί το  Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου με επιστολή του προς τον υπουργό οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Την επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ιωάννης Παναρίτης μπορείτε να την διαβάσετε παρακάτω:

«Κύριε Υπουργέ,

με την παρούσα επιστολή μας σας καταθέτουμε το δίκαιο αίτημα του επιχειρηματικού κόσμου για μείωση των Τελών Κυκλοφορίας για τους ιδιοκτήτες επαγγελματικών οχημάτων των οποίων οι επιχειρήσεις είναι κλειστές με κρατική εντολή, από τι στιγμή που αυτά είναι ακινητοποιημένα εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Παρακαλούμε όπως εξετάσετε το αίτημα αυτό, καθώς και μια γενναία παράταση στην καταβολή όλων των Τελών Κυκλοφορίας αφού λόγω του lock down όλα τα οχήματα είναι μερικώς ή εντελώς ακινητοποιημένα.

Με την πεποίθηση ότι θα κατανοήσετε το δίκαιο του αιτήματος και θα προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αποσυμφορηθούν εν μέρει οι επιχειρηματίες, αλλά και οι πολίτες από την πληθώρα των υποχρεώσεων που αναμένουν να ικανοποιη-θούν σε περίοδο μη λειτουργίας της οικονομίας μας.»    

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα