Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 21:30

Σημαντική βοήθεια του ΣΠΟΚ "Ευκλής" στην μικρή Αναστασία

Σημαντική η βοήθεια του Συλλόγου Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής'' για την μικρή Αναστασία δημιουργώντας κουμπαρά αλληλεγγύης.

Ο ΕΟΣ ''Ο Ευκλής'' ευαισθητοποιήθηκε, όπως στο παρελθόν για τα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας, αυτή την φορά όφειλε, να ανταποκριθεί, να βοηθήσει την μικρή Αναστασία και τους γονείς της, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα στον κουμπαρά αλληλεγγύης τους, ώστε να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας της η μικρή πεζοπόρος, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου αναφέρει:
" Την μικρή Αναστασία την γνωρίσαμε το 2017, όπου μαζί με τους γονείς της συμμετείχαν στην ορειβατική ανάβαση στον Άγιο Γεώργιο της Αρτεμισίας. Την ημέρα εκείνη παρ΄ όλο τον βροχερό καιρό, η μικρή μας πεζοπόρος αντεπεξήλθε τέλεια και έφτασε κατενθουσιασμένη στην κορυφή!
Ακολούθησαν κι άλλες εξορμήσεις όπως στο Μαίναλο, όπως στην πρόσφατη, το 2020, εξόρμηση στον Αρκαδικό ποταμό κ.ά. Όλοι εμείς οι πεζοπόροι και οι ορειβάτες του ''Ευκλή'', θα κάνουμε πάντα ότι καλύτερο μπορούμε!"

Το απόγευμα της Παρασκευής παρέδωσαν στα γραφεία του συλλόγου, Αριστομένους 56, το ποσό που συγκέντρωσαν 739 ευρώ, μόλις σε δέκα έξι ημέρες!

Δυστυχώς ακυρώθηκαν για τον Νοέμβριο όλες οι εξορμήσεις τους, λόγω του Covid 19 και δεν μπόρεσαν, να έχουν τον κουμπαρά αλληλεγγύης περισσότερο χρόνο. Όμως υπόσχονται, να είναι παρόντες σε οτιδήποτε τους ζητηθεί από την οικογένεια της μικρής Αναστασίας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα