Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 21:30

Ισχυρό μήνυμα κατά της παραβατικότητας, από την πλατεία της Μεσσήνης (φωτογραφίες)

Ένα ισχυρό μήνυμα κατά της παραβατικότητας έστειλαν σήμερα το μεσημέρι εκατοντάδες πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Μεσσήνης, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώνοντας τη φωνή τους.

Χωρίς φωνές, εντάσεις, επικεφαλής... οι άνθρωποι της περιοχής -κάθε ηλικίας- ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα και παρέστησαν στο σημείο συνάντησης. Διεκδικούν να ζουν ειρηνικά, ασφαλείς, ήσυχοι στα σπίτια τους. 

Με δεδομένο πως η παραβατικότητα των ρομά έχει ξεπεράσει και στη συγκεκριμένη περιοχή κάθε όριο αντοχής και ανοχής, οι πολίτες ζητούν να ληφθούν μέτρα και φυσικά καταδικάζουν τη βία απ' όπου και αν προέρχεται. 

Σε δηλώσεις τους εκπρόσωποι φορέων, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνη Γιώργος Πετρόπουλος, επιβεβαίωσαν το δίκαιο του αιτήματος των πολιτών, σημειώνοντας πως οι άνθρωποι της περιοχής θέλουν να ζουν σε κλίμα ηρεμίας και ασφάλειας.

Δηλώσεις έκαναν μεταξύ άλλων και ο βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης, όπως και ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, οι οποίοι επανέλαβαν ακόμα μια φορά τα όσα θα πρέπει να γίνουν...

Κ.Δ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα