Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 14:27

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στο πάρκο σιδηροδρόμων στην Καλαμάτα

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στο πάρκο σιδηροδρόμων στην Καλαμάτα

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων στην Καλαμάτα. Η εκδήλωση, που οργάνωσε ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας σε συνεργασία με την «Κιβωτό του κόσμου» και τον Λαογραφικό Σύλλογο Κορύβαντες,  περιελάμβανε χορό, μουσική, συζήτηση καθώς κι ένα μπαζάρ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τα αδέσποτα ζώα,  και τον Λαογραφικό Σύλλογο Κορύβαντες.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που διαχρονικά προσφέρει ο Φιλοζωικός Όμιλος. Ο κ. Βασιλόπουλος επεσήμανε την καλή συνεργασία του Δήμου με τον Φιλοζωικό και υπογράμμισε ότι κοινός στόχος είναι μέσα από τη συνεργασία αυτή να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων και δεσποζόµενων ζώων συντροφιάς.

Στην εκδήλωση -μεταξύ άλλων- παρούσα ήταν η Αντιδήμαρχος Ελένη Αλειφέρη, η οποία όλο το προηγούμενο διάστημα συνεργάστηκε με τους φιλόζωους προκειμένου να αντιμετωπιστούν διάφορα θέματα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Π. Λύρας. 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα