Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 16:03

Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους Δήμους Καρδίτσας και Μουζακίου

Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, τα οποία θα αποσταλούν στους πληγέντες των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου, από την κακοκαιρία «Ιανός».

Η ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς, κατόπιν της δημόσιας έκκλησης για βοήθεια των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου, θα συγκεντρώνεται από αύριο Τετάρτη έως την ερχόμενη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, σε όλα τα περιφερειακά Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου μας (Κορώνης, Χώρας, Μεθώνης, Χανδρινού και Βλαχόπουλου), αλλά και στην έδρα του Δήμου, σε χώρο του παιδικού σταθμού Πύλου, και από τις 9 το πρωί έως την 1 το μεσημέρι.

Όσοι πολίτες, σύλλογοι και φορείς ενδιαφέρονται να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν κ.λ.π.), αλλά και μωρομάντηλα, γραφική ύλη, χαρτικά, (τετράδια, μολύβια, κλπ) καθώς και φάρμακα.

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους πληγέντες, καλεί όλους να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Τηλέφωνα για πληροφορίες: 2723360266 – 2723360246 – 2723360230.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα