Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 18:44

Γ. Πατούλης: Να ληφθεί απόφαση για τη διακοπή δρομολογίων ημερόπλοιων σε Αίγινα, Πόρο, και Ύδρα

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό και με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσής του, συνιστά για το επόμενο διάστημα των 10 ημερών να διακοπούν τα δρομολόγια ημερόπλοιων σε Αίγινα, Πόρο, Ύδρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Να επισημανθεί ότι, τόσο ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, όσο και η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη, έχουν γίνει δέκτες αιτημάτων από τους Δημάρχους και τους πολίτες, οι οποίοι ζητούν τη συνδρομή της Περιφέρειας προκειμένου τα αρμόδια όργανα της Κεντρικής Διοίκησης να προβούν σε απόφαση αναστολής των δρομολογίων.

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισημαίνει:

"Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί η πρόληψη που συμβάλλει στην καλύτερη θωράκιση της υγείας των πολιτών. Η μεταφορά τουριστών με ημερόπλοια από τον Πειραιά προς τα νησιά της Περιφέρειας Αττικής αποτελεί μια διαδικασία υψηλού κινδύνου για εξάπλωση περαιτέρω του κορωνοϊού. Η συνέχιση υλοποίησης των δρομολογίων θεωρούμε ότι επιδεινώνει την υγειονομική κρίση και επιτείνει την αναστάτωση των νησιωτών. Για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η λήψη απόφασης δεκαήμερης αναστολής λειτουργίας των ημερόπλοιων".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα