Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 18:40

Υποβολή προτάσεων για τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου του ΕΛ.Γ.Α.

Προτάσεις βελτίωσης από τους ασφαλισμένους του ζητά ο ΕΛ.Γ.Α.

Ο ΕΛ.Γ.Α. θα ξεκινήσει άμεσα τις απαιτούμενες διαδικασίες για την επικαιροποίηση της αναλογιστικής μελέτης που εκπονήθηκε το 2014, αλλά και για την εκπόνηση νέων επιμέρους αναλογιστικών μελετών.

Παράλληλα, με στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει, και σε συνδυασμό με τις εισηγήσεις των υπηρεσιών του ΕΛ.Γ.Α. επιθυμεί να έχει από τους ασφαλισμένους του καθώς και από φορείς, ομάδες και οργανώσεις τους, παρατηρήσεις και προτάσεις, για τροποποιήσεις, βελτιώσεις, συμπληρώσεις του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου που διέπει την λειτουργία του Οργανισμού (Ν. 1790/1988-κωδικοποίηση , Ν. 3877/2010-ΦΕΚ, Ν. 3877/2010-κωδικοποίηση, Κανονισμός Φυτικού ΕΛΓΑ-ΦΕΚ, Κανονισμός Φυτικού ΕΛΓΑ-Κωδικοποίηση, Κανονισμός Ζωικού ΕΛΓΑ-ΦΕΚ, Κανονισμός Ζωικού ΕΛΓΑ-Κωδικοποίηση), λαμβάνοντας υπόψη Βασικές Έννοιες Ασφαλιστικών Κανόνων και Πρακτικών.

Τις προτάσεις σας μπορείτε να τις στέλνετε ηλεκτρονικά στο mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τέλος του 2017.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα