Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 20:34

Πετράκος και Δρούγκας για τα πυρηνελαιουργεία: "Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές"

"Εμείς δεν μπαίνουμε στο ψευτοδίλλημα ανοιχτά ή κλειστά πυρηνελαιουργεία, αλλά απαιτούμε μέτρα και ενέργειες να βελτιώνουν τη λειτουργία τους και να προστατεύουν την υγεία των πολιτών" ανέφεραν σε δηλώσεις τους και σύμφωνα με ανακοίνωσή τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι της "Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου" Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας, αναφερόμενοι στα πυρηνελαιουργεία και στη στάση που έχουν κρατήσει απέναντι στο πρόβλημα αυτό ο Π. Νίκας και Π. Τατούλης.

Συγκεκριμένα δήλωσαν:

"Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές. "

Αφού "πνίγηκαν» από τη μπόχα των πυρηνελαιουργείων οι πολίτες του Ναυπλίου, της Καλαμάτας, της Μεσσήνης και της Οιχαλίας και αφού έχει μεσολαβήσει από τις 15 Ιανουαρίου 2020 έγγραφο διαμαρτυρίας του Δήμου Οιχαλίας, αίφνης ευαισθητοποιήθηκε ο κ. Τατούλης και ζήτησε στη χθεσινή (Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020) συνεδρίαση του Πε.Συ.Π. να συζητηθεί το θέμα των πυρηνελαιουργείων.

Είναι υποκρισία και φαρισαϊσμός αυτή η στάση του κ. Τατούλη ο οποίος για 9 χρόνια ήταν Περιφερειάρχης και δεν έκανε τίποτα για τα πυρηνελαιουργεία, ούτε καν υλοποίησε την απόφαση της 24 Ιουλίου 2017 του Πε.Συ.Π. το οποίο του είχε δώσει εντολή: "να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ... για την επίλυση του προβλήματος".

Είναι όμως υποκριτική και η στάση του κ. Νίκα ο οποίος απεδέχθη ασμένως την πρόταση του κ. Τατούλη για να "παίξουν" το δίπολο της ανούσιας προσωπικής αντιπαράθεσης.

Είναι υποκριτική διότι ο κ. Νίκας μαζί με τον κ. Πρόεδρο του Πε.Συ.Π. "ξεχνούν" να φέρουν στο Πε.Συ.Π. να συζητηθεί η επερώτηση που έχουμε καταθέσει από τις 1 Οκτωβρίου 2019!!! Και όταν μετά τις 3 προφορικές μας διαμαρτυρίες, γιατί δεν έρχεται προς συζήτηση η επερώτησή μας με θέμα "Μέτρα και ενέργειες για τη βελτίωση της λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων", καταθέσαμε στις 11 Δεκεμβρίου 2019 γραπτή επιστολή διαμαρτυρίας, ο κ. Περιφερειάρχης μας ζήτησε στις 19/12/2019 15θήμερη προθεσμία για να απαντήσει.

Πέρασαν βέβαια πάλι οι 15 ημέρες και απάντηση δεν πήραμε.

Συνεπώς απαιτούμε στη συνεδρίαση του Πε.Συ.Π. την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 να είμαστε εμείς εισηγητές, διότι εμείς έχουμε θέσει το θέμα από τις 1/10/2019.

Τα παιχνίδια των προσωπικών αντιπαραθέσεων Νίκα και Τατούλη δεν θα τα δεχθούμε.

Οφείλουν να απαντήσουν και οι δυο και να απολογηθούν για τις ευθύνες και τις παραλείψεις τους.

Εμείς δεν μπαίνουμε στο ψευτοδίλλημα ανοιχτά ή κλειστά πυρηνελαιουργεία αλλά απαιτούμε μέτρα και ενέργειες να βελτιώνουν τη λειτουργία τους και να προστατεύουν την υγεία των πολιτών. "

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα