Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 20:47

Το Twitter δοκιμάζει νέους τρόπους για να περιορίσει τη διαδικτυακή παρενόχληση

Το Twitter θέλει να δοκιμάσει νέους τρόπους για να περιορίσει τη διαδικτυακή παρενόχληση, κυρίως παρέχοντας στους χρήστες του τα μέσα για να ελέγχουν ποιος θα μπορεί να απαντά σε κάποια συγκεκριμένη ανάρτηση.

"Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια, συμμετέχοντας στον διάλογο για το Twitter και δίνοντάς τους μεγαλύτερο έλεγχο στις συζητήσεις που ξεκινούν» εξήγησε η πλατφόρμα. "Θα δοκιμάσουμε διάφορες επιλογές για το ποιος θα μπορεί να απαντά στις αναρτήσεις, στις αρχές του 2020", πρόσθεσε.

Από το πρώτο τρίμηνο του έτους, το Twitter θα εξετάσει τέσσερις επιλογές που θα επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέγουν ποιοι θα απαντούν στις αναρτήσεις. Η πιο «ριζοσπαστική» από όλες θα εμποδίζει τους πάντες να απαντούν, ενώ μια άλλη θα επιτρέπει να γίνονται αναρτήσεις μόνο στα πρόσωπα που αναφέρονται στο αρχικό μήνυμα.

Ο χρήστης θα μπορεί επίσης να επιτρέψει να του απαντούν μόνο εκείνοι οι λογαριασμοί τους οποίους ακολουθεί. Μπορεί επίσης να δώσει το ελεύθερο στους πάντες να σχολιάζουν την ανάρτησή του.

Προς το παρόν, οι χρήστες δεν έχουν πολλές επιλογές για να περιορίζουν τις απαντήσεις στις αναρτήσεις τους: είτε να κάνουν "ιδιωτικό" τον λογαριασμό τους, είτε να μπλοκάρουν απευθείας συγκεκριμένα πρόσωπα. Ακόμη και αν επιλέξουν να μπλοκάρουν όλες τις απαντήσεις, η ανάρτηση παραμένει ορατή για όλους, εφόσον ο λογαριασμός τους είναι "δημόσιος". Και ο καθένας μπορεί να επικαλείται την ανάρτηση αυτή στον δικό του λογαριασμό.

 

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα