Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 21:04

5 πρωτότυπες ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας το χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι ανυπομονούμε για το στόλισμα του σπιτιού μας ή ακόμα και του καταστήματός μας, καθώς είναι μία διαδικασία, που χαρίζει σε όλους γιορτινή διάθεση και δίνει στην καθημερινότητά μας, έστω για λίγες μέρες μία ευχάριστη και θετική διάθεση.

Μπορεί να έχουμε ακόμα χρόνο να ξεκινήσουμε τη διαδικασία του στολίσματος, αλλά σίγουρα είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το πως  θα διακοσμίσουμε το χώρο μας με χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Φέτος, λοιπόν, είναι μία ευκαιρία να τολμήσετε και να χαρίσετε στο χώρο σας πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες και φυσικά, οικονομικές ιδέες.

Έτσι, παρακάτω, θα βρείτε μερικές πρωτότυπες ιδέες για το πως να φτιάξετε μόνοι σας φέτος ένα πιο ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο:

Μία καλή ιδέα είναι πως μπορείτε φέτος να κάνετε την αλλαγή και αντί για έλατο, να στολίσετε ένα άλλο είδος δέντρου, που θα χαρίσει πρωτοτυπία και αισθητκή στο χώρο σας.
Αρχικά, ένα μικρό δέντρο ελιάς, είναι η πιο κομψή ιδέα για ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αν θέλετε, μάλιστα, να απογειώσετε αυτή την ιδέα, η καλύτερη επιλογή είναι να βάψετε τα κλαδιά της ελιάς με ένα χρυσό ή λευκό σπρέι βαφής, όπως και να
στολίσετε τη βάση του δέντρου, δηλαδή μία όμορφη γλάστρα θα δώσει σίγουρα στο δέντρο σας μία ξεχωριστή και πιο γιορτινή όψη.

Ένα ακόμα φυτό, που μπορείτε να στολίσετε, κατά προτίμηση σε ένα μικρότερο χώρο, ή σε ένα κατάστημα είναι μία γλάστρα με δεντρολίβανο. Το φυτό αυτό χάρει στα πυκνά κλαδιά και την απλότητά του, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αποτελεσματική και καλαίσθητη ιδέα αποτελεί, ως ένα μικρό γιορτινό δέντρο.

Αντικείμενα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να δημιουργήσετε από την αρχή το δέντρο σας είναι μία σκάλα εργασιών. Βαφωντάς την με ένα χρώμα της επιλογής σας και χρησιμοποιώντας όμορφα στολίδια, αποτελεί πλέον μία από τις πιο μοντένρες ιδέες.

Μία ακόμα ιδέα, είναι να χρησιμοποιήσετε παλιά βιβλία, τα οποία θα τοποθετήσετε το ένα πάνω στο άλλο με καλαίσθητο τρόπο.Στην περίπτωση αυτή, ένα ακόμα θετικό είναι πως μπορείτε να δώσετε εσείς στο δέντρο σας το σχήμα και το μέγεθος που επιθυμείτε. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε ένα μοντέρνο αποτέλεσμα, που μπορείτε να το διαμορφώσετε εξ αρχής με βάση το γούστο σας. Ειδικά στην περίπτωση που ανήκετε στην κατηγορία των βιβλιοφάγων!

Τέλος, μία πρωτότυπη και εξίσου τολμηρή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μερικές παλιές κρεμάστρες τόιχου ή απλά ξύλα, τα οποία μπορείτε να βαψετε και να κρεμάσετε στον τοίχο σας, δημιουργώντας ένα σχήμα δέντρου. Για να το πετύχετε αυτό πρέπει να τοποθετήσετε την μεγαλύτερη κρεμάστρα ή ξύλο στο κάτω μέρος και προς τα πάνω τα μικρότερα κομμάτια. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε επίσης, να δώσετε στο δέντρο σας το μέγεθος που επιθυμείτε. Όμως με αυτή την ιδέα δεν θα χρειαστεί σίγουρα να αγχωθήκε για το πόσο χώρο θα αξιοποιήσετε για το δέντρο σας, γιατί αυτό θα τοποθετηθεί στον τοίχο.

Αυτές είναι μερικές ιδέες για πρωτότυπα δέντρα, οι οποίες σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες και θα χαρίσουν μοντέρνα όψη στο σπίτι ή στη βιτρίνα του καταστήματός σας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα