Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 20:14

Γεμάτο το πρόγραμμα Χαρίτση στη Μεσσηνία - Θα συναντηθεί και με αγρότες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συναντήσεις με παραγωγούς κι εκπροσώπους εταιρειών αγροτικού και διατροφικού αντικειμένου θα έχει μεταξύ άλλων κατά την επίσκεψή του στη Μεσσηνία ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάππυξης Αλέξης Χαρίτσης, το διήμερο 8 και 9 Ιουνίου. 

Την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε Ομάδα παραγωγών στα Φιλιατρά, στις 12:45 στη θερμοκηπιακή μονάδα της Γεωργικής ανάπτυξης Α.Ε., στις 13:40 στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης σε εκδήλωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Μεσσήνης, μαζί με τον γενικό γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγα.

Το Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι  θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κτήμα Παναγιωτόπουλου – Οινοποιείο στο Πυργάκι Τριφυλίας,  στη 1.15 θα εξαγγείλει μαζί με τον δήμαρχο Πύλου - Νέστορος Δ. Καφαντάρη την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στους οικισμούς Αμπελόφυτο και Κορυφάσιο, στις 14.00 θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινότητας και κατοίκους του χωριού, στις 8 το βράδυ θα παραστεί στη Διεθνή Συνάντηση Στίβου «Παπαφλέσσεια» στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και στις 9.15 στη τελετή απονομής επάθλων - 13 Αegean Airlines Pro-Αm - Διεθνής Αγώνας Γκολφ επαγγελματιών και ερασιτεχνών στο Συνεδριακό Κέντρο “House of Events”, Westin Resort - Costa Navarino.