Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 20:36

Π. Χειλάς: "Είστε πολιτικός τραγέλαφος"

"Έχετε χάσει πλήρως το πολιτικό μέτρο. Είστε πολιτικός τραγέλαφος", αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Χειλάς, με αφορμή την ανακήρυξη του Μίκη Θεοδωράκη ως επίτιμου δημότη Καλαμάτας, την οποία, όπως αναφέρει, θα πραγματοποιήσει ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μπάκας, αναπληρώνοντας τον δήμαρχο Καλαμάτας.

Ο κ. Χειλάς επισυνάπτει δύο φωτογραφίες όπου στη μία βρίσκεται ο Μίκης Θεοδωράκης μαζί με τον Μανώλη Γλέζο, ενώ στην άλλη απεικονίζεται ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μπάκας με άτομα που ένας εκ των οποίων φορά μπλούζα με το λογότυπο της εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή".

Ειδικότερα, ο κ. Χειλάς αναφέρει τα εξής:

"Σε περίπτωση που δεν κατάλαβε κάποιος την υποκριτική εισήγηση, μέσω μεταμεσονύκτιου ψηφίσματος, του νυν Δημάρχου Καλαμάτας για την πολιτική καταδίκη της Χρυσής Αυγής την περασμένη εβδομάδα και τα νέα καλέσματα συνεργασίας - πολιτικής διάσωσης. Σε άλλα νέα τη Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2020 στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας η δημοτική αρχή του κ.Βασιλόπουλου εισηγείται την ανακήρυξη του Μίκη Θεοδωράκη ως επίτιμου δημότη Καλαμάτας. Φημολογείται ότι την ανακήρυξη θα την κάνει ο αναπληρωτής του κ.Δημάρχου. Οι δύο αυτές φωτογραφίες, όμως, δεν ταιριάζουν η μια δίπλα στην άλλη. Είναι σαν να βραβεύει ο Ερντογάν τους ήρωες του 1821 (παραλίγο να το δούμε και αυτό).

Έχετε χάσει πλήρως το πολιτικό μέτρο. Είστε πολιτικός τραγέλαφος.". 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα