Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 22:01

Τατούλης κατά Νίκα και για το ΤΑΠΤοΚ

Σε ιδιαίτερο έντονο ύφος επιτίθεται πάλι κατά του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα -ενώ βάζει στο στόχαστρο και τον Μανώλη Σκαντζό- ο τέως περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, αυτή την φορά για το ΤΑΠΤοΚ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Δεν θα το κάνει μαγαζάκι του ο νυν περιφερειάρχης».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του έχει ως εξής: 

"Η έλλειψη πολιτικής τόλμης και αξιοπρέπειας είναι κύριο χαρακτηριστικό της Περιφερειακής Αρχής και του κ. Νίκα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις του Προέδρου της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αρκαδία 2020» (ΤΑΠΤοΚ), κ.Μανώλη Σκαντζού.

Η τεράστια πολιτική «κωλοτούμπα» του κ. Σκαντζού για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, όπου από απόλυτος υβριστής έγινε ο απόλυτος υμνητής συνεχίστηκε με τα όσα δήλωσε σχετικά με το ΤΑΠΤοΚ.

Η ίδρυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αρκαδία 2020», έγινε με απόφαση των μελών του προηγούμενου Περιφερειακού Συμβουλίου και η εξασφάλιση περίπου 18 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ από τον τέως Περιφερειάρχη  κ. Πέτρο Τατούλη.

Η προηγούμενη διοίκηση εξασφάλισε τους πόρους, σχεδίασε, προγραμμάτισε, ωρίμασε και ενέταξε όλα τα έργα, για τα οποία σήμερα με πολιτικό θράσος και αναίδεια πανηγυρίζουν ο κ. Σκαντζός και η …παρέα του!!

Εξειδικευμένοι επιστήμονες και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, κατόρθωσαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο σε συνεργασία με τις πρώην Δημοτικές Αρχές, συλλόγους και φορείς της Αρκαδίας.

Η  …νέα εποχή που διαφημίζει ο κ. Σκαντζός συνοδεύεται από διορισμούς συγγενών και φίλων και από εξυπηρετήσεις ημετέρων!!  

Στη  …νέα  εποχή του κ. Νίκα και του κ. Σκαντζού, κυριαρχούν ο λαϊκισμός, το ψέμα, η αδιαφάνεια και η απόλυτη ανικανότητα για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός νέου αναπτυξιακού προγράμματος που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Κύριε Νίκα, σας ενημερώνουμε ότι θα παρέμβουμε άμεσα, έτσι ώστε η μεγάλη ευκαιρία για την Αρκαδία μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αρκαδία 2020», να μην μετατραπεί σε «μαγαζάκι» που θα μοιράζει …δουλίτσες μόνο προς εξυπηρέτηση προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Περιφερειάρχη." 

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα