Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 10:54

Ερώτηση Κεφαλογιάννη για τα κρούσματα βίας στην Αθήνα

Επίκαιρη ερώτηση προς τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα υπέβαλε η βουλευτής Α' Αθήνας και τομεάρχης Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη, με αντικείμενο "τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας και παραβατικότητας στο κέντρο της πρωτεύουσας".

Στην ερώτησή της, η κ. Κεφαλογιάννη σημειώνει ότι «καταδρομικές επιθέσεις σε δημόσια κτίρια, βανδαλισμοί και φθορές περιουσιών, επιθέσεις σε αστυνομικούς στόχους, επιβαρύνουν δραματικά την καθημερινότητα των Αθηναίων», ενώ εγκαλεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι στερείται κεντρικού σχεδίου αντιμετώπισης του κύματος βίας και καταστροφών.
Μεταξύ άλλων, η κ. Κεφαλογιάννη καλεί τον κ. Τόσκα να απαντήσει εάν υπάρχει σχεδιασμός προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών που βρίσκονται καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας, σε τι συνίστανται οι αλλαγές που έχει εξαγγείλει για το 2018, ενώ ζητά από τον υπουργό να παρουσιάσει τα άμεσα και πρακτικά μέτρα που θα λάβει για την αντιμετώπιση της κατάστασης και την προστασία ζωών και περιουσιών.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα