Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 17:25

Τατούλης κατά Νίκα για τους αγρότες της Αργολίδας

Ο Πέτρος Τατούλης σε δήλωσή του καλεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα να σταματήσει να κοροϊδεύει τους αγρότες της Αργολίδας, σχετικά με τη μεταφορά νερού από τη Δεξαμενή στο Κουτσοπόδι.

Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

"Καλώ την Περιφερειακή Αρχή να σταματήσει τα παιχνίδια με τον πόνο και την αγωνία των αγροτών στα Φίχτια, στο Μοναστηράκι, στο Κουτσοπόδι και στις Μυκήνες σε σχέση με την μεταφορά νερού από τη Δεξαμενή στο Κουτσοπόδι.

Όπως γνωρίζουν οι αγρότες της περιοχής, μετά από προσωπική μου παρέμβαση, ανατέθηκε μελέτη και μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας έγινε προμήθεια των απαραίτητων υλικών (σωλήνες), ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν οι καλλιέργειες λόγω της παρατεταμένης λειψυδρίας, ώσπου να λυθεί οριστικά το θέμα με τη υλοποίηση του αγωγού από Ανάβαλο προς Φίχτια, Μοναστηράκι.
Κύριε Νίκα οφείλατε να έχετε υλοποιήσει το έργο εντός του 2019, κυρίως λόγω της επιδείνωσης της λειψυδρίας κατά την χειμερινή περίοδο και των πολλαπλών δυσμενών επιπτώσεων στις καλλιέργειες λόγω της ξηρασίας.

Οφείλατε, σεβόμενος την αγωνία των πολιτών να προχωρήσετε γρήγορα στην υλοποίηση του έργου έτσι ως προβλέπεται από την εγκεκριμένη μελέτη, ενσωματώνοντας και την μελέτη μεταφοράς νερού προς Μπόρσα, η οποία είναι ήδη ολοκληρωμένη.

Εσείς σύμφωνα με όσα πληροφορούμαι, ζητάτε ανάθεση νέας μελέτης με την οποία περιορίζεται το δίκτυο προς Φίχτια κατά 1 χλμ. και προς Μοναστηράκι 500 μέτρα. Σταματήστε τα πολιτικά τερτίπια και τον λαϊκισμό και προχωρήστε άμεσα στην υλοποίηση του έργου. Οι αγρότες της Αργολίδας δεν μπορούν να περιμένουν.". 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα