Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 11:05

Μεταστεγάζονται Δασαρχείο Καλαμάτας και Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Προσπάθεια αξιοποίησης κτιρίων του Δημοσίου για την εξοικονόμηση δαπανών έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα με τη μετεγκατάσταση υπηρεσιών σε κρατικά κτήρια. 

Στο πλαίσιο των διαδικασιών που έχουν ξεκινήσει, δρομολογείται η μετεγκατάσταση του Δασαρχείου Καλαμάτας και των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που στεγάζονται σε μισθωμένα κτίρια στην οδό Ύδρας και στην οδό Αθηνών αντίστοιχα, στο κτήριο του άλλοτε Ινστιτούτου Ελαίας, στην οδό Λακωνικής, ιδιοκτησίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αυτό συζητήθηκε σε συνάντηση που είχε η βουλευτής Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Παναγιώτα Κοζομπόλη – Αμανατίδη με τον συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Νικόλαο Παπαθεοδώρου.

Η μετεγκατάσταση των παραπάνω υπηρεσιών, σύμφωνα με την κ. Κοζομπόλη, είναι επιβεβλημένη για εξοικονόμηση δαπανών από την αξιοποίηση κτιρίων του δημοσίου, αλλά και για την καλύτερη διάταξη και λειτουργία των συγκεκριμένων υπηρεσιών, καθότι το συγκεκριμένο κτίριο έχει μεγάλο εμβαδόν.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιανουαρίου στην Πάτρα και τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στην πορεία μετεγκατάστασης των Υπηρεσιών Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μεσσηνίας, σε κτίρια του δημοσίου.

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών που ανήκουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα